elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini per inscriure’s al Voluntariat Mediambiental en prevenció d'incendis forestals

  • Es faran 5 torns durant tot el mes d’agost i la primera setmana d’agost

Ja està obert el termini per inscriure's en la Campanya 2022 del Voluntariat Mediambiental en prevenció d'incendis forestals. Aquest any hi haurà 5 torns: del 4 al 8 de juliol, de l'11 al 15 de juliol, del 18 al 22 de juliol, del 25 al 29 de juliol i de l'1 al 5 d'agost.

Les persones que participen duran a terme diferents treballs com la vigilància per a la prevenció d'incendis forestals i informació a les persones que transiten per sendes, camins i pistes per a sensibilitzar a la població sobre la prevenció d'incendis, participar en activitats d'educació ambiental, reconeixement de l'entorn, de la fauna i flora local i l’orientació en la muntanya, interpretació de plànols i altres activitats.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 13 de juny enviant a medi_ambient@alcoi.org el formulari que podeu trobar a: https://www.alcoi.org/ca/areas/medi_ambient/noticias/noticia_0044.html o de forma presencial en el mateix Departament de Transició Ecològica telefonant prèviament per demanar cita al 965 537 127.

L’edat mínima per ser voluntari són 16 anys. Les persones menors d’edat necessitaran autorització de progenitors o tutors.

Aquest programa és finançat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Pujar