6 de desembre de 2019 6/12/19

Una Marató de Sang amb xifres espectaculars

  Els alcoians han tornat a acudir a una crida solidària, en aquesta ocasió a la Marató de Sang que organitzava l'Ajuntament amb SOLC i l'AECC a la seu de les Ames de Casa Lucentum. Les xifres es van disparar i és que en un sol dia, 130 persones van donar sang i, 56 d'elles també van entrar al banc de donants de medul·la, en una iniciativa pionera en la ciutat.

  La regidora de Sanitat, Aroa Mira, es mostra molt satisfeta per la resposta ciutadana i explica: "ens han felicitat des del Centre de transfusió de Sang d'Alacant perquè han sigut unes xifres espectaculars".

  "També, malgrat ser un tema nou, cal destacar les 56 persones que han fet els tràmits per a poder ser donants de medul·la. Hi ha gent que encara ens està preguntant si poden fer-ho, malauradament la donació de medul·la només és possible en les capitals de província. A l'any que ve, intentarem repetir per arribar encara a més gent" explica Mira.

  Des de l'Ajuntament s'agraeix a tots la participació, a SOLC i AECC, a les Ames de Casa Lucentum per cedir el seu espai, i a l'empresa "Punts suspensius" per una campanya de publicitat molt efectiva.

  "Gràcies a tots, una vegada més, les entitats i els alcoians han demostrat que som una ciutat que es bolca quan cal, solidària i participativa" conclou Mira.

  ocultar
  Una Marató de Sang amb xifres espectaculars
  Pujar