17 de gener de 2020 17/1/20

L’Ajuntament realitza obres de millora en la Glorieta

L’Ajuntament realitza obres de millora en la Glorieta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament realitza obres de millora en la Glorieta - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcoi segueix millorant el parc de la Glorieta per a convertir aquest emblemàtic espai en un lloc d'atracció de públic en el casc històric de la ciutat. En aquests moments, s'està millorant tant la canalització d'aigües com la millora de l'enllumenat en la zona que ara ocupa el nou parc temàtic del Tirisiti.

  Des del departament d'obres es destaca que la Glorieta és el principal parc del centre de la ciutat i que des del Govern es considera important tal com ho demostren les actuacions dels últims anys.
  Entre les iniciatives realitzades recentment en la Glorieta, es troba la posada en marxa de les fonts d'aigua després de 17 anys i la creació una àrea infantil tematitzada de Tirisiti al 2016. En aquests moments, s'està millorant la infraestructura d'aigua per als esdeveniments que se celebren allí tant en Mig Any, la fireta del 9 d'octubre, el mercat del Nadal com en Festes de Sant Jordi. Al mateix temps, també s'està millorant l'enllumenat de la zona del parc de Tirisiti.

  S'han aprofitat les obres també, per a deixar les infraestructures d'aigua i llum preparades per la propera instal·lació d'un quiosc ocupant l'espai de l'antiga «Pajarera» tal i com ja es va anunciar per part del Govern municipal.

  ocultar
  L’Ajuntament realitza obres de millora en la Glorieta
  Pujar