24 de novembre de 2020 24/11/20

L'Ajuntament millorarà l'accessibilitat de les voreres del carrer Santa Rosa

L'Ajuntament millorarà l'accessibilitat de les voreres del carrer Santa Rosa - (foto 1)

  Està previst que, a partir del 28 d'agost, comencen les obres a les voreres del carrer Santa Rosa per valor de 34.810,34 €, IVA inclòs. L'acció es troba dins dels de les actuacions del Pla d'Acció Comercial, i ajudarà a millorar un dels principals carrers comercials de la ciutat. El termini d'execució serà de 2 mesos i s'actuarà tant al carrer Sant Rosa com als seus encreuaments.

  L'àmbit d'aquesta actuació se circumscriu a la C/ Santa Rosa i els seus encreuaments, centrant-se en petites actuacions d'accessibilitat i ampliació de voreres que afavoriran a tot l'àmbit del carrer. Aquestes petites actuacions permetran millorar l'entorn i fer més transitable el carrer per al vianant, afavorint també l'activitat comercial.

  Les obres es desenvoluparan en cinc punts principalment: a la plaça Miguel Hernández, plaça Alcalde Evaristo Botella, l'encreuament del carrer Quevedo i Vistabella, encreuament Sant Rosa amb Anselmo Aracil; i Santa Rosa amb Mestre Espí. Les obres al desenvolupar-se a la part de les voreres no afectaran el trànsit ni afectaran, tampoc, a les places d'aparcament actuals.

  La regidora de comerç, Vanessa Moltó, explica:

  «Al llarg dels últims anys, l'Ajuntament ha anat desenvolupant el Pla d'Acció Comercial a través de diverses actuacions, amb l'objectiu de millorar importants carrers comercials dels diferents barris de la ciutat: ampliació vorera del carrer Sant Llorenç al centre, ampliació vorera del carrer Sabadell a la zona nord, millora del carrer Mossén Torregrossa al centre i Regiment Biscaia a l'Eixample, i aquest any, el carrer Santa Rosa».

  Pujar