30 de setembre de 2020 30/9/20

L’Ajuntament introdueix millores en l’obra del Pont de Sant Jordi

    L'Ajuntament ha fet una modificació de crèdit d'un total de 129.000 euros en la licitació de l'obra del Pont de Sant Jordi després que l'adjudicació haja quedat deserta perquè no es va presentar cap empresa, a causa de l'ajust pressupost estimat pels tècnics. L'augment del preu de licitació inclourà diverses millores en aquesta segona part de l'obra que actuarà sobre la plataforma, calçada i voreres.

    La segona part de la rehabilitació del Pont de Sant Jordi se centrarà en la plataforma. L'Ajuntament ja va actuar amb anterioritat en les baranes, els problemes d'aluminosis i despreniments. Recordem que aquesta intervenció feia més de 10 anys que estava pendent per part de la Generalitat Valenciana i que davant la greu situació d'un dels ponts més emblemàtics de la ciutat, l'Ajuntament va decidir executar-la a càrrec del pressupost municipal. Jordi Martínez, regidor d'Obres, «la intenció del nostre Govern és realitzar les obres pel menor cost possible per a les arques municipals, en aquest cas hem introduït unes millores i per tal motiu en Junta de Govern hem aprovat la modificació de crèdit i la pròxima setmana aprovarem el projecte».

    El regidor d'obres, Jordi Martínez, comenta: «Iniciem el procés administratiu per a licitar aquesta segona part de la rehabilitació que se centrarà en la calçada, la vorera i la plataforma de la infraestructura. Esperem que estiga adjudicat en aproximadament mes i mig, de totes maneres, les obres no les iniciarem fins que el trànsit estiga normalitzat pel tall del pont Fernando Reig».

    Pujar