24 de febrer de 2020 24/2/20

L’Ajuntament d´Alcoi organitza una ludoteca i contacontes per la Igualtat

  • Tindrà lloc aquest dissabte, 14 d’11 a 14 hores en la plaça de Dins

La regidoria de Democràcia Participativa de l’ajuntament d’Alcoi ha organitzat amb la col·laboració de la d’Igualtat unes activitats per a la infància dins de la campanya de conscienciació per la igualtat i de joguets no sexistes.

La plaça de Dins acollirà el dissabte 14 de desembre la Ludoteca ‘Fem Joc’ d’11 a 14 hores, en la que la infància podrà gaudir juntament amb la família de jocs tradicionals, inclusius i cooperatius. A les 12 h es durà endavant el contacontes ‘El cofre de la Igualtat’, que adapta situacions de l’empoderament de la dona, es veu com vol ser una guerrera en lloc d’una princesa i també tracta de la violència de gènere i el masclisme dos temes força tabú amb els infants, en definitiva els contes que guarda el cofre tenen com a protagonistes a princeses que s'enfronten a dracs per a no quedar-se tancades a la torre o superherois que aprenen a cosir els seus calçotets per a lluitar contra el mal. En definitiva, històries que no tenen estereotips ni rols marcats pel sexe dels personatges.

«Aquesta és una activitat per a tota la família però especialment dirigida a la infància que és el nostre futur, per a conscienciar-los sobre aquest tema tan sensible i important en la nostra societat, d’una forma divertida en la qual ho passen bé. És molt important l'educació en la igualtat de gènere i d’oportunitats per a afavorir la interiorització d’aquests valors com una cosa natural des de la infància», ha explicat la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán.

Pujar