22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ajuntament d'Alcoi organitza activitats en les piscines i la biblioteca per a l'estiu

L'Ajuntament d'Alcoi organitza activitats en les piscines i la biblioteca per a l'estiu - (foto 1)
  • Hi haurà activitats per a la infància i a més les persones majors de 65 anys podran accedir tots els dilluns de forma gratuïta a les tres piscines municipals

L'ajuntament d'Alcoi a través de les regidories d'Esports i Cultura presenta algunes de les iniciatives que portaran avant els pròxims mesos, abans que en la setmana vinent es presente la programació completa d'activitats de l'estiu.                    

Les tres piscines municipals d'Alcoi, és a dir; José Trenzano Alós, Caramanxel Juan Agudo Garat i Batoi obriran les seues portes de forma gratuïta per a totes les persones majors de 65 anys durant els mesos de setembre i agost.

També hi haurà activitats per al públic més jove en la piscina José Trenzano Alós, quatre dijous, en concret els dies 4, 11 i 25 de juliol i el 8 d'agost. Els menors de 16 anys tindran entrada gratuïta i hi haurà activitats infantils amb inflables en la piscina.

«Repetim unes activitats que any rere any estan sent un èxit, per a nosaltres que les persones de la nostra ciutat puguen tindre oci a l'estiu és molt important i any rere any realitzem diferents inversions per a millorar les piscines municipals. Tot això unit a les tarifes i la implantació de bons que creem, ha produït un considerable augment d'usuaris en les últimes temporades. Convidem a tots els alcoians a gaudir de l'oferta lúdica, esportiva i d'oci que hem preparat per a les 3 piscines municipals de la ciutat», ha destacat el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig.

Per altra banda, recordem que durant tot el mes de juliol, a partir de les 11.30 h, de dilluns a divendres, la Biblioteca Tirisiti oferirà un ampli ventall d'activitats al voltant del món de la lectura, amb compte contes, tallers, jocs i molt més. A pesar que cada dia hi haurà una activitat diferent, totes elles s'han articulat al voltant de tres eixos temàtics a desenvolupar al llarg del mes: el reciclatge, la música i la ciència, Concretament de l'1 al 5 de juliol serà la setmana del reciclatge, del 8 al 12 a la música i del 22 al 31 a la ciència. Les activitats són per a famílies amb xiquetes i xiquets des de 3 a 10 anys, acompanyats, no és necessària inscripció prèvia.

Pujar