elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Alcoi fa una campanya per visibilitzar la presència femenina en llocs de treball masculinitzats

L’Ajuntament de Alcoi fa una campanya per visibilitzar la presència femenina en llocs de treball masculinitzats
  • Es porta a terme dins del I Pla d’Igualtat de la plantilla de l’Ajuntament d’Alcoi

La Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d'Alcoi ha dut a terme una campanya amb l'objectiu de complir una de les accions marcades en el I Pla d’Igualtat de RH de l’Ajuntament d’Alcoi, en concret dintre de l’eix 1.2; Infrarepresentació femenina en llocs de treball masculinitzats.

En aquesta campanya es pretén visibilitzar a dones de la plantilla que fan un treball on actualment hi ha infrarepresentació femenina perquè altres dones o xiquetes puguen tindre referents i seguir el seu camí.

Onze dones de diferents departaments mostren en un vídeo d'un minut el seu dia a dia, i amb dos cartells que acompanyen cada vídeo es convida a qui ho visualitza a reflexionar per a trencar estereotips relatius a l'ocupació laboral de les dones.

«L'elaboració d'aquest Pla ha de ser útil per a caminar cap a un futur on el sexe d'una persona no predetermine què pot o no pot fer, què pot o no pot tindre, en definitiva, quin és el seu paper social. Per tant, un Pla d'Igualtat ha de servir per a provocar canvis en la realitat. Com administració hem de donar exemple a la societat i amb aquesta campanya en concret volem visibilitzar a dones que fan un treball tradicionalment dut a terme per homes, perquè puguen ser un exemple per altres dones o xiquetes i també perquè la ciutadania conega la gran tasca que fan», ha destacat la regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia.

Pujar