20 de setembre de 2020 20/9/20

220 infants participen al 'Nadal Esportiu'

220 infants participen al 'Nadal Esportiu' - (foto 1)
  • Es celebra l'Eduardo Latorre amb menuts de 6 a 12 anys

MÉS FOTOS
220 infants participen al 'Nadal Esportiu' - (foto 2)
220 infants participen al 'Nadal Esportiu' - (foto 3)

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat el Nadal Esportiu. Les activitats es realitzen al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre i estan dirigides a menuts d'entre 6 i 12 anys. La principal novetat d'aquest any és que han fet dos torns per a què ningú quede fora com altres anys, es fan els dies 27 i 28 i 29 i 30 de desembre.

Aquest any hi ha activitats diferents de les del passat any amb jocs d'aigua, unihockei, pàdel, bàdminton, activitats gimnàstiques i ritmes. L'activitat és gratuïta i aquest any cal assenyalar que no ha quedat ningú en llista d'espera en doblar els torns.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat que «els inscrits coneixeran diferents modalitats esportives, totes amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l'esport. Aprenen nous esports d'una forma lúdica, a més aprofita per a fomentar la socialització entre ells, ja que coneixen a nous companys que no són els de l'escola, el Nadal Esportiu a més dona resposta a unes dates en la que no hi ha classe i els pares treballen».

Pujar