18 de gener de 2021 18/1/21

Finalitzen les obres per adequar el carrer Costera del Gurugú i el seu entorn

Finalitzen les obres per adequar el carrer Costera del Gurugú i el seu entorn - (foto 1)
  • Amb una inversió de 48.000 euros s’ha fet accessible la zona

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres per adequar el carrer Costera del Gurugú i el seu entorn - (foto 2)
Finalitzen les obres per adequar el carrer Costera del Gurugú i el seu entorn - (foto 3)

Ja han acabat les obres per a la remodelació del carrer Costera del Gurugú i el seu entorn. L’adequació l’ha duta a terme l’empresa La Penyeta Muro 2020, SL. L’import de l’obra és de 48.000 euros. L’actuació ha consistit en una nova pavimentació de les voreres i paviments del carrer Gurugú i el seu entorn fent accessible aquest espai.

Pel que respecta a la circulació en aquesta zona serà com abans de l’actuació, Costera Gururugú en direcció ascendent, carrer Sant Mateu també fins l’encreuament amb Sant Domènec des d’on es circularà en direcció plaça Mossén Josep. El carrer Sant Mateu seguirà en direcció descendent des d’El Camí fins el citat encreuament amb Sant Domènec.

Pel que concerneix a la circulació pel centre durant els caps de setmana seguirà de la mateixa manera que les últimes setmanes:

  • El carrer Sant Nicolau estarà obert al tràfic rodat i al pas de l’autobús durant els caps de setmana.
  • El carrer Sant Llorenç estarà tancat al tràfic rodat dissabtes, des de les 8.30 hores i fins a la matinada. L’autobús urbà circularà amb normalitat fins a les 20.30 hores. A partir d’eixe moment es podran disposar les terrasses en la calçada.
  • Divendres i diumenge Sant Llorenç estarà obert al tràfic rodat i al pas de l’autobús amb normalitat.

 

Pujar