elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 600 estudiants de sisé de primària participen en la III Olimpíada Escolar ‘EPI’

Més de 600 estudiants de sisé de primària participen en la III Olimpíada Escolar ‘EPI’
  • Alumnat de primària de tots els centres educatius d’Alcoi

MÉS FOTOS
Més de 600 estudiants de sisé de primària participen en la III Olimpíada Escolar ‘EPI’ - (foto 2)
Més de 600 estudiants de sisé de primària participen en la III Olimpíada Escolar ‘EPI’ - (foto 3)
Més de 600 estudiants de sisé de primària participen en la III Olimpíada Escolar ‘EPI’ - (foto 4)
Més de 600 estudiants de sisé de primària participen en la III Olimpíada Escolar ‘EPI’ - (foto 5)
Més de 600 estudiants de sisé de primària participen en la III Olimpíada Escolar ‘EPI’ - (foto 6)
Més de 600 estudiants de sisé de primària participen en la III Olimpíada Escolar ‘EPI’ - (foto 7)

La regidoria d’Esports ha organitzat la tercera Edició de l'Olimpíada Escolar ‘EPI’. Escola Poliesportiva d’Iniciació, per a tot l’alumnat d’Alcoi que estiga cursant sisé de primària. És hui dimarts 7 de juny i té lloc des de les 9.00 del matí fins a les 14.00 hores en el Poliesportiu Francisco Laporta. Després de la pausa per la pandèmia ha tornat a celebrar-se.

Participen uns 600 alumnes de tots els centres educatius d’Alcoi que han practicat els esports que s’han impartit a l’EPI, unihoquei, atletisme, Colpbol, Korfball, Golbol, Judo, gimnàstica artística i Orientació.

«Les Olimpíades Escolars suposen una cloenda de l’EPI, l’Escola Poliesportiva d’Iniciació, de l’alumnat que finalitza l’educació primària. En aquesta jornada participen en proves de tots aquests esports que han practicat al llarg d’aquest cicle educatiu. Volem destacar que és una jornada de participació i convivència», ha explicat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Recordem que l’EPI es va implementar l’any 2014, quan les activitats esportives contemplades pel programa van deixar de banda el caràcter extraescolar per incloure’s dins de l’horari lectiu. Gràcies a l’EPI, i de manera progressiva, l’alumnat de primària pren el seu primer contacte amb diferents disciplines com judo, atletisme, orientació, unihoquei, gimnàstica artística, golbol, colpbol i balonkorf.

Pujar