elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La direcció comarcal dels Socialistes de La Muntanya es posa en marxa

La direcció comarcal dels Socialistes de La Muntanya es posa en marxa
  • La Comissió Executiva Comarcal ja s'ha constituït després del Congrés realitzat a Penàguila el passat 3 de març

La seu de l'Agrupació del PSPV-PSOE de Cocentaina, va acollir ahir dijous, la constitució de la nova direcció dels Socialistes de La Muntanya. Amb un equip integrat per 28 persones de les diverses poblacions de l'Alcoià, Comtat i Foia de Castalla i, encapçalat pel Secretari General Rafa Briet, la primera reunió d'aquesta nova etapa comarcal marcava com a principal objectiu traçar les diverses línies de treball de totes les àrees incloses en l'Executiva.

El Secretari General Rafa Briet, destacava que 'aquest nou equip està il·lusionat i amb ganes de treballar per els pobles de la comarca. Un equip de gent que ha d'estar a peu de carrer per defensar els drets i els interessos de la societat'.

A més, la nova direcció comarcal va establir a la reunió d'ahir, el calendari de les reunions ordinàries de la Comissió Executiva Comarcal, destacant com a lloc de trobada un itinerari per tots els pobles de la comarca, i també, la creació de tres grups de treball importants com seran organització, eleccions i comunicació.

Per altra banda, la companya Marcela Richart, Secretària de Persones Majors a la Comissió Executiva Comarcal, anima a la ciutadania a participar el proper dissabte a les diverses concentracions programades per unes pensions dignes. 'El Partit Popular amb les seues polítiques, ha demostrat ser un enemic dels pensionistes del nostre país i continua sense donar cap resposta. Cal recordar que ha sigut el Govern del PP qui ha buidat el fons de les pensions que els socialistes vam deixar ple, perquè era la nostra obligació', conclou Richart.

Pujar