elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís porta a les Corts Valencianes la reivindicació perquè Alcoi siga zona de difícil cobertura sanitària

  • Carles Sansalvador, regidor de Salut Pública, explica que Compromís ha denunciat el nou decret a les Corts Valencianes i “ha defensat els interessos de la nostra ciutat” davant l’actitud del PP

Aquesta setmana s’ha debatut a les Corts Valencianes el decret que exclou Alcoi com a zona de difícil cobertura sanitària, una demanda de Compromís que va ser votada a favor per tots els grups polítics a l’Ajuntament d’Alcoi. Al debat, Compromís va acusar a la Conselleria de Sanitat de “no escoltar a la ciutadania”, i com explica el regidor de Salut Pública d’Alcoi, Carles Sansalvador, “els diputats de Compromís van exigir que s’atengueren les demandes de la ciutat d’Alcoi”.

Sansalvador critica el posicionament favorable al nou decret per part del PP, “especialment l’actitud del diputat alcoià Fernando Pastor, que va en contra del que el PP havia votat a Alcoi”. A més, afirma que està “en contacte permanent amb el grup de Compromís al parlament valencià, per esgotar totes les vies i aconseguir una sanitat digna per als alcoians i alcoianes”. De fet, aquesta reivindicació a les Corts ha coincidit amb la reunió mantinguda també per Sansalvador amb el Secretari Autonòmic de Sanitat, en què la Generalitat s’ha negat a reconsiderar a curt termini la decisió.

Compromís anuncia que seguiran reivindicant la consideració d’Alcoi com a zona de difícil cobertura, i en aquest sentit també s’ha manifestat Samuel Medina, Secretari Comarcal de la formació. De fet, Medina ha destacat que “estem reunint-nos amb tots els regidors de Compromís a la comarca, per afrontar de manera coordinada aquest menyspreu del PP a la sanitat de les nostres comarques”.

Pujar