27 de novembre de 2020 27/11/20

“Compromís intenta embrutar una vegada més el tema de la brossa”

    Des del Govern de la ciutat, s'insisteix en la transparència del procés per triar a la nova empresa que farà el nou servei de Recollida de Residus i Neteja viària de la nostra ciutat i que, "per molt repetir una mentida, no s'aconseguirà una veritat".

    L'edil de Medi Ambient, Jordi Martínez, explica que «seran única i exclusivament els tècnics municipals qui valoraran les distintes propostes que han fet les empreses que s'han presentat al concurs per a aquest servei bàsic de la ciutat. També serà la Mesa de Contractació qui farà les reunions oportunes per decidir quina és la millor oferta d'acord amb els informes que faran els tècnics municipals. Cal recordar que en eixe òrgan de contractació està present com sempre el Grup Compromís i allí és el lloc on es pot discutir, qüestionar i decidir quina és la millor oferta».

    «Fer notes de premsa amb suposicions no és la millor manera d'aportar claredat als processos. Però Compromís està especialitzat en intentar crear ombres en tota la gestió per posar en dubte la transparència i legalitat, una vegada més, sense aportar cap prova. El que ha de fer Compromís és demostrar totes les acusacions fictícies que fa al govern com als tècnics municipals o deixar treballar. Durant tot el procés, han especulat sobre un procés viciat del que ells formen part al ser membres de la Mesa de Contractació amb l'únic interès de crear dubtes. Lamentem la poca responsabilitat del Grup Compromís al acusar a tots de tot sense cap prova per un interès partidista en un procés pel que ens han felicitat grups polítics de diferents signe i que només pretén que el nou servei de Recollida i Neteja estiga adjudicat quan abans».

    Pujar