elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Cicle de Jornades organitzat per LABORA-GVA arriba a Alcoi

El Cicle de Jornades organitzat per LABORA-GVA arriba a Alcoi

  Aquestes jornades estan planificades juntament amb les Universitats de València, Alacant i UJI-Castelló, amb la col·laboració dels Acords Territorials per l'Ús de la Comunitat Valenciana. Estan enfocades al coneixement del programa AVALEM TERRITORI.

  L'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local d'Alcoi-Ibi-Ontinyent (ACTAIO), subvencionat per LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, seran els amfitrions d'aquesta cinquena jornada celebrada el dia 5 de juliol del 2022.

  La Jornada tindrà una duració des de les 11.00 fins a les 14:00h i se situarà a Alcoi, en l'Espai Àgora. El tema principal d'exposició serà sobre els Projectes Experimentals per a la Millora de l'Ocupabilitat, en concret, la Formació Professional.

  El curs estarà dirigit per a tècnics i responsables locals del programa Avalem Territori, i també per als interessats del programa de Labora-GVA. Però a més, estarà obert al públic en general.

  La inscripció és gratuïta i s'ha de fer de manera telemàtica en la web de Avalem Territori, dins de la Formació i de la formació dels pactes del 2022. Les sessions seran tant presencials com en línia, emetent-se per la plataforma telemàtica.

  Enlace a Avalem Territori (Inscripción para asistencia): https://avalemterritori.es/es/formacion/formacion-pactos-2022/

  Pujar