14 de novembre de 2019 14/11/19

La Cavalcada d’Alcoi es podrà seguir en directe per televisió i internet

La Cavalcada d’Alcoi es podrà seguir en directe per televisió i internet - (foto 1)
  • També es faran connexions i programes en directe des de la ciutat

Arriba  gener, i com cada any, els actes principals del Nadal Alcoià  capten l’atenció de diferents mitjans de comunicació tant valencians com estatals. Aquest any, la Cavalcada es podrà seguir en directe des de  Mediterráneo TV (ara 8TV) en la Comunitat Valenciana a partir de les 19 hores com des de 13TV a nivell estatal a les 19.15 hores. També la retransmetrà en directe, la televisió comarcal TVA, a partir de les 18.00 hores. Radio Alcoy a travès de les ones i, per internet, el Ban i la Cavalcada també es podran seguir en directe des de Página 66. Telecinco connectarà en directe als seus informatius.

«España Directo» tornarà a connectar en directe amb Alcoi, ja ho va fer el passat 2 de gener per mostrar els preparatius de la cavalcada, i demà dia 4 ho farà per a mostrar imatges del Ban Reial. Un Ban que celebra 25 anys del format actual.

D’altra banda, el matí del 5 de gener, la nova À punt Ràdio, la ràdio pública valenciana, emetrà en directe, des del saló d’actes del Centre Cultural Mario Silvestre el magazine «Al Ras», obert al públic a partir de les 10 del matí.

Per a seguir la 133 Cavalcada, la primera televisió que connectarà en directe serà TVA a partir de les 18 hores, després Mediterráneo Tv a les 19 hores i 13Tv a les 19.15. Radio Alcoy farà també la seua retransmissió en Directe de la Cavalcada a través de les ones a partir de les 19 hores  i, per Internet, també en directe, Página 66 retransmetrà tant el Ban com la Cavalcada a partir de les 17.45 hores el dia 4 i 19 hores el dia 5.

Aquest any, segons les programacions de les diferents cadenes d’àmbit estatal, només TVE amb l’emissió de la cavalcada de Madrid capital que compta amb la carrossa de Clan tv i la cadena 13tv, connectant amb Alcoi, retransmetran cavalcades de Reis en directe. Mediaset ha confirmat la presència d’una unitat mòbil que connectarà en directe per als informatius de Telecinco i farà gravacions per a Cuatro.

Amb la cobertura de mitjans i canals de tot tipus, la màgia de la Cavalcada més antiga d’Espanya arribarà a tots els racons, mostrant al món tots els aspectes diferencials que la fan única i creant una atmosfera d’il·lusió capaç d’atrapar a xiquets i adults. Emoció, alegria, il·lusió, màgia, plasticitat, nervis i somnis per complir arriben, un any més, i ja són 133 ininterrompudament a una Cavalcada única i singular, fruit de l’esforç col·lectiu de tot un poble.

 

ocultar
La Cavalcada d’Alcoi es podrà seguir en directe per televisió i internet
Pujar