13 de juliol de 2020 13/7/20

El Castell de Festes obri les portes amb novetats en l’audiovisual

El Castell de Festes obri les portes amb novetats en l’audiovisual - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Castell de Festes obri les portes amb novetats en l’audiovisual - (foto 2)

  El Castell de Festes torna a obrir les seues portes ,el dilluns 3 d’abril, després de que el Govern decidira fer-lo visitable a l’any 2014. Des d’aleshores, a l’èxit de les visites s’han sumat les continues millores que s’han anat incorporant any rere any: un audiovisual i video-mapping, el cavall del Sant Jordiet per a poder fer-se selfies, i finalment, les visites teatralitzades de l’any passat. El 2017 afegeix un nou atractiu centrat en l’himne de festes.

  La novetat d’enguany, en paraules del regidor de festes, Raül Llopis, és: «En 2017, el castell presenta un audiovisual renovat ja que hem afegit un vídeo a mode de karaoke per a que tots els xiquets puguen interpretar l’himne de festes visualitzant diferents moments de l’acte del Dia dels Músics. Una acció més que se suma a la celebració del centenari del nostre himne, obra de Gonçal Barrachina»

  Des del dilluns 3 d’abril fins al dia 12, el castell obrirà als grups amb visites concertades pel matí de 9.30 a 13.30 i de 15.00 a 17.00 hores. A partir de les 17.30 fins 20.00, obert a tots els públics. I a partir del dia 12 fins al 15, a tots els públics en horari de 9.30 a 13.30 i de 17 a 20 hores. I el 18, últim dia d’apertura (recordem que els dies 16 i 17, dies de la Glòria i Glòria infantil està tancat al públic) amb el mateix horari per a tots els públics. L’entrada és de 0,50 euros per als menors de 16 anys, i 1,50 euros per a majors d’aquesta edat.

  Les reserves de grups es poden realitzar al correu festes@alcoi.org i al telèfon 965537100 extensió 1231 . «Sabem que tenim molts pocs dies per a visites  pel que hem decidit que els centres educatius puguen demanar, aquest any, la visita també per la vesprada» afegeix l’edil de festes.

  Llopis convida a tots els alcoians a acostar-se i gaudir d’aquest espai tan emblemàtic de les festes alcoianes: «Poder entrar al castell sempre ha sigut un somni per a totes les xiquetes i xiquets alcoians, pujar allí dalt i al cavall blanc del Sant Jordiet era un anhel que vam fer realitat i que cada abril podem gaudir tots, menuts i grans».

  Pujar