elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi tindrà una nova pista poliesportiva el mes de setembre

Alcoi tindrà una nova pista poliesportiva el mes de setembre
  • És una proposta dels pressupostos participatius 2022

MÉS FOTOS
Alcoi tindrà una nova pista poliesportiva el mes de setembre - (foto 2)
Alcoi tindrà una nova pista poliesportiva el mes de setembre - (foto 3)

L'Ajuntament d'Alcoi ha adjudicat l'obres de millora de la pista poliesportiva del parc de la Zona Nord a l'empresa que va presentar la millor oferta, Integraval Hortus, SL, per un import de 88.320,95 euros IVA inclòs. Després de l'adjudicació, el dilluns en Junta de Govern, els terminis administratius indiquen que hi ha 15 dies per a formalitzar la signatura. Després d'aquest acte el termini d'execució és de 42 dies (6 setmanes).

Aquesta actuació va ser la tercera més votada en els pressupostos participatius 2022 amb 590 vots. Es durà a terme en la part baixa del parc de la Zona Nord, en concret, allí existeix una pista de patinatge, construïda quan es va executar el parc, que per esgotament de la vida útil així com per diferents accions de vandalisme presenta un estat deteriorat.

L'actuació prevista consistirà en la pavimentació de la pista així com la protecció del perímetre amb la col·locació d'un nou tancament. Serà una pista poliesportiva per a ser utilitzada en principi per als entrenaments d'hoquei i patinatge, encara que podria ampliar-se el seu ús a altres esports.

«Comptar amb una nova pista poliesportiva sempre és una dada positiva, ampliar les instal·lacions és necessari perquè cada vegada hi ha més gent practicant esport a Alcoi i amb aquesta nova pista podrem ampliar els horaris d'entrenament. A més, està dins de la ciutat, es pot anar caminant i hi ha parades d'autobús molt pròximes», ha explicat el regidor d'Esports, Alberto Belda.

 

Pujar