3 de juny de 2020 3/6/20

Alcoi acull el Campionat Autonòmic Comunitat Valenciana i el Trofeu Promocional de grups xou

Alcoi acull el Campionat Autonòmic Comunitat Valenciana i el Trofeu Promocional de grups xou - (foto 1)
  • Hi haurà més de 100 participants

La ciutat d'Alcoi serà seu, dissabte que ve dia 8 de febrer de 2020, del XVII Campionat Autonòmic de Patinatge Grups Xou, valedor per a la classificació al Campionat d'Espanya que se celebrarà a la ciutat de Lleida.

Més de 100 esportistes es donaran cita aquest pròxim dissabte en el Pavelló ‘ Miguel Sarasa’ del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, pertanyents a cinc clubs de la Comunitat Valenciana: Club Patinatge Artístic Alcoi, Club Patinatge Artístic Santa Rosa, Club Patinatge Artístic Cocentaina, Club Patí Muro i Club Atlètic Montemar d'Alacant.

Les modalitats que es podran presenciar seran: Grups Xou Promocional, Grups Xicotets, Grups Júnior i Grups Quartets.

La ciutat d'Alcoi comptarà amb la representació de tres grups: 2 promocionals (CPA Alcoi i CPA Santa Rosa) i un Grup Xicotet Nacional (CPA Alcoi).

Durant el matí, i a partir de les 11.00 hores i fins a les 15.00 hores, se celebraran els entrenaments oficials, amb una duració de 30 minuts per a cada grup que participarà. A la vesprada, a partir de les 16.30 hores, donarà principi la competició, primer amb Grups Promocionals, a continuació Grup Xicotet, Grup Júnior i Grup Quartet.

La competició estarà organitzada per la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana i la col·laboració de Club Patinatge Artístic Alcoi i Ajuntament d'Alcoi. Comptant amb un total de 5 jutges, mes el Jutge Àrbitre que controlaran el desenvolupament i valoraran amb puntuació els programes de cada grup participant.

A la conclusió es procedirà al lliurament de trofeus i reconeixements als esportistes i tècnics que van participar en l'anualitat 2019 en aquesta modalitat esportiva, estant prevista aquest lliurament aproximadament al voltant de les 18.15 hores.

L'entrada a aquest esdeveniment serà gratuïta.

Aquesta activitat representarà l'avanç de l'important esdeveniment esportiu que se celebrarà a la nostra ciutat els pròxims dies 27 i 28 de març de 2020, amb el X CAMPIONAT D'ESPANYA DE GRUP XOU JÚNIOR I QUARTETS i el V TROFEU CIUTAT D'ALCOI DE GRUPS XICOTETS I GRANS.

Pujar