24 de novembre de 2020 24/11/20

Adjudicat el contracte del servei de grua de la ciutat

Adjudicat el contracte del servei de grua de la ciutat - (foto 1)
  • La guanyadora ha sigut l'empresa "Automóviles Hermanos Alonso"

La Junta de Govern, en la seua última sessió, va aprovar l’adjudicació del contracte del servei municipal de grua per a la retirada i/o trasllat de vehicles en la via pública «Automóviles Hermanos Alonso». Després de molts anys sense contracte en aquest Servei, des del departament de mobilitat es va fer un estudi per a fer un nou contracte que garanteixi un bon servei i les millors condicions econòmiques per a les arques municipals.

La licitació del contracte de la grua suposa un millor servei per a la ciutadania. Recordem, a més a més, que la retirada i trasllat de vehicles és també un servei bàsic per al control del trànsit. Al procediment es van presentar 3 empreses i finalment ha sigut adjudicat a l’empresa «Automóviles Hermanos Alonso» per un import total de 47.501,03 € IVA inclòs.

Per realitzar aquesta contractació s’ha seguit un procediment obert així com reunió informativa amb les empreses locals de grua per explicar-los les qüestions i aclarir les condicions del nou contracte. «Volíem que els negocis locals de grua conegueren les condicions i es pogueren presentar a les licitacions dels contractes» afirma Jordi Martínez, regidor de mobilitat.

L’edil conclou: «El concurs permet que les condicions econòmiques siguen les més avantatjoses per a la ciutadania d’Alcoi, i a més a més, tenim la sort que ha guanyat una empresa de la ciutat que coneix perfectament quin es el servei a realitzar per haver-lo fet durant molts anys».

Pujar