elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 70.000 euros per a contractar aturats de llarga durada

Més de 70.000 euros per a contractar aturats de llarga durada

    L'Ajuntament d'Alcoi ha rebut una nova subvenció de la Generalitat Valenciana per a contractar aturats de llarga durada, en total, 12 persones a jornada completa durant 3 mesos, 4 oficials d'obra i 8 peons que ajudaran en la realitzacions d'obres de manteniment de la ciutat.

    L'Ajuntament d'Alcoi contractarà a 12 aturats de llarga durada durant 3 mesos a jornada completa amb els 71.763,60 euros de la subvenció del SERVEF per a la ciutat. La selecció del personal es realitzarà abans que acabe l'any, com sempre, pel personal del Departament de Promoció econòmica conjuntament amb el SERVEF seguint els barems que marca l'òrgan de conselleria. A aquest programa s'han de sumar les altres 3 subvencions atorgades a la ciutat: 5 oficials de jardineria per a netejar els rius, també de llarga durada, així com una subvenció per a un orientador i una altra per a un informàtic.

    El regidor de Promoció econòmica, Manolo Gomicia, destaca aquests programes com un important revulsiu per aquestes persones i per la ciutat: «les ajudes permetran treballar a persones aturades de llarga durada i formar-se, i al mateix temps, és un impuls per a la ciutat ja que durant els mesos de la seua contractació es pot intensificar les tasques d'obres i neteja de la ciutat, millorant la vida dels ciutadans».

    D'altra banda, l'edil alcoià ha comentat: «als últims anys, hem aconseguit diversos d'aquests tallers rehabilitant, entre altres, infraestructures tant importants com el Jardí del Conservatori, el Centre Juvenil de Cervantes o la Caseta Mascarelles. Estem treballant en tenir tots els requisits necessaris per a optar a qualsevol subvenció ja que creiem en aquests projectes com ja hem demostrat en fets i, evidentment, el Departament segueix de prop totes aquelles subvencions i projectes que puguen interessar a la ciutat com les que ja tenim en marxa».

    Gomicia també ha aprofitat per recordar la vintena de joves que estan formant-se en tasques de programació en llenguatge PHP a l'Àgora gràcies al Empleo Digital de Fundació Telefònica, el primer que es fa a tota la Comunitat Valenciana.

    Pujar