elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

40.000 euros per a millorar els centres de majors de Zona Alta i Zona Nord

40.000 euros per a millorar els centres de majors de Zona Alta i Zona Nord
  • A través d'una modificació de crèdit que passarà pel plenari

40.000 euros és la quantitat que l'Ajuntament vol afegir a la partida de manteniment dels Centres de Majors abans que acabe l'any per a poder realitzar diferents millores tant en el centre de la Zona Alta com en el de la Zona Nord. La modificació de crèdit ha de passar pel Plenari Municipal de final de mes.

Les millores en els dos centres se centraran en diferents aspectes. D'una banda, es pretén crear mes despatxos en el centre de la Zona Alta, d'aquesta manera tindran cabuda més entitats. El major nombre d'entitats també provocarà més activitats i dinamisme en aquest centre.

A la Zona Nord, s'actuarà en tres aspectes diferents. D'una banda, crear una entrada pròpia per als majors al recinte, col·locar una reixa a la porta principal per a millorar la seguretat i dotar a l'espai de dos despatxos més.

Aroa Mira, edil de Polítiques social i tercera edat, explica: «Els centres de majors de la ciutat són espais molt vius que cal mantenir i millorar constantment. Parlem de recintes amb un ús intensiu però que han de continuar reinventar-se per a seguir sent dinàmics. Aquesta important inversió ens permetrà millorar la vida dels usuaris dels centre de majors».

Mira afegeix: «Tots els anys tenim una partida de poc més de 5.000 euros per al manteniment dels centres o alguna petita reforma però aquest any consideràvem necessari cometre unes reformes més ambicioses que podrem portar endavant amb aquestos 40.000 euros extres»

Pujar