elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.400 persones participaran en el Trofeu Filaes 2022

Més de 1.400 persones participaran en el Trofeu Filaes 2022
  • Després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia torna una de les activitats estrela dins del calendari esportiu anual a la nostra ciutat

MÉS FOTOS
Més de 1.400 persones participaran en el Trofeu Filaes 2022 - (foto 2)
Més de 1.400 persones participaran en el Trofeu Filaes 2022 - (foto 3)
Més de 1.400 persones participaran en el Trofeu Filaes 2022 - (foto 4)

El Centre d’Esports va acollir ahir el sorteig dels grups i horaris del trofeu filaes 2022 que se celebrarà els pròxims dies 14 i 15 de març.

Les modalitats que formen part d'aquesta edició són el pàdel, bàsquet, futbol sala, futbol 7, petanca, tennis taula, atletisme, raspall, crossfit i BTT. Com a novetat, ja que en 2019 a causa del mal temps no es va poder realitzar destaca la prova de BTT que es disputarà en el circuit de la Safranera. Fins el moment hi ha 1.401 persones inscrites, xifra que no es definitiva perquè escara hi ha un termini per altes o baixes.

Els números respecte a filaes inscrites en cadascuna de les modalitats són molt semblants respecte a l'última edició. La modalitat que major augment d'inscrits presenta és el pàdel que passa de 79 a 88 parelles amb una participació de 26 filaes.

Les dues modalitats que segueixen al pàdel quant a un major número de filaes que participen són la petanca amb un total de 25 i el futbol sala sénior que manté les 24 filaes inscrites en l'edició 2019.

La resta de modalitats i categoríes quedaria de la següent manera: Bàsquet: 12 filaes inscrites, Futbol Sala aleví: 10, Futbol 7 veterans: 10, Futbol 8 cadet: 6, Futbol 8 juvenil: 4, Tennis Taula: 7, Atletisme: 19,, Raspall: 4, Crossfit: 4 i BTT: 14.

El Trofeu s'organitzarà en diversos escenaris sent el Poliesportiu Municipal Francisco Laporta la instal·lació que més partits alberg i on es disputaran totes les finals.

«Torna el Trofeu Filaes després de dos anys, hem d’assegurar que siga un esdeveniment que conjugue esport i festa, però des d’un vessant lúdic i d’agermanament, deixant de banda disputes i rivalitats innecessàries,on poden competir i gaudir d’aquestes jornades els festers i les festeres convivint en els mateixos equips», ha destacat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Pujar