elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alboraiera María Kalynchuk, campiona d'Espanya de Judo Infantil

L'alboraiera María Kalynchuk, campiona d'Espanya de Judo Infantil
  MÉS FOTOS
  L'alboraiera María Kalynchuk, campiona d'Espanya de Judo Infantil - (foto 2)
  L'alboraiera María Kalynchuk, campiona d'Espanya de Judo Infantil - (foto 3)
  L'alboraiera María Kalynchuk, campiona d'Espanya de Judo Infantil - (foto 4)

  El Campionat d'Espanya Infantil i Cadet 2017 de Judo ha acabat amb María Kalynchuk com a guanyadora. L'esdeveniment esportiu ha tancat, així, l'edició d'aquesta temporada, en la qual s'han donat cita un total de 800 judokas provinents de tot el país.

  El Pavelló de la Font de San Lluís de València ha acollit durant els dies 6 i 7 de maig aquesta competició, que s'ha convertit en l'epicentre del judo a escala nacional per un cap de setmana. 6 tatamis han cobert la pista de bàsquet per a que els aspirants, entre els quals ha destacat María Kalynchuk, es disputaren la victòria.

  La jove esportista va fer front a un total de quatre combats, dels quals va eixir com a vencedora. La primera ronda va resultar en 3 wazaris a 0 contra la gallega Manuela Jorge, mentre que en el segon combat va obtenir la màxima puntuació possible, la qual cosa li va valdre l'accés a la semifinal. En aquest graó, María va començar perdent per un wazari. No obstant això, va remuntar amb una Harán Goshi espectacular marcant Ippon.

  Ja en la final, la promesa de Judokan Alboraia va fer gala del seu talent, aconseguint 4 wazaris a 0. D'aquesta manera, María Kalynchuk es va alçar com a campiona d'Espanya de Judo Infantil en la categoria de més de 63 quilograms.

  Pujar