20 de gener de 2021 20/1/21

Bioagradales i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges

Bioagradales i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Bioagradales i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges - (foto 2)
  Bioagradales i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges - (foto 3)
  Bioagradales i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges - (foto 4)
  Bioagradales i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges - (foto 5)
  Bioagradales i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges - (foto 6)
  Bioagradales i l'Ajuntament d'Alboraia treballen en la neteja de platges - (foto 7)

  L'entitat mediambiental Bioagradables i l'Ajuntament d'Alboraia van organitzar una activitat de recollida de fem i un taller d'art a parir dels residus arreplegats en la platja de la Patacona, durant els dies 1 i 2 de desembre, amb l'ajuda dels alumnes del col·legi Camp del Túria de Llíria i el grup d'Erasmus Student Neetwork de la UV.

  Aquesta iniciativa s'emmarca dins del programa mundial Our Ocean 2016, patrocinat per American Space Valencia i l'Ambaixada dels EUA, que va estar representada per l'agregat cultural adjunt Ryan Mathely. L'objectiu d'aquesta acció és conscienciar i motivar als governs locals i la ciutadania de la importància d'aconseguir un entorn habitable i la cura del medi ambient.

  L'activitat de recollida de residus va ser tot un èxit i va servir per a lliurar a la costa de més de 1600 burilles, 1160 bastonets, 117 bosses de plàstic... Tota aquest fem va ser reciclat per a la seua posterior reutilització en un taller de treballs manuals on Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, acompanyat de diferents membres del equip de govern, va poder conéixer i agrair a voluntaris i estudiants que havien dut a terme la jornada de neteja el seu treball.

  A més, amb la realització d'aquesta activitat, Bioagradables ha contribuït a complir dos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible del programa Projecta València dirigits a l'acció mediambiental i a la vida sota l'aigua.

  Pujar