elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia plena els seus balcons de poesia

Alboraia plena els seus balcons de poesia

  Els veïns i veïnes d'Alboraia tornaran a vestir els seus balcons amb poemes en la quarta edició de 'Sembrant Poesia'. De l'11 al 19 de maig es posarà en marxa de nou aquesta iniciativa cultural i poètica, que consisteix a escriure un poema o un fragment en una cartolina o tros de tela i penjar-la als balcons o finestres d'edificis, associacions, comerços, etc. Serà una setmana plagada d'activitats culturals relacionades amb la poesia.

  La iniciativa començarà l'11 de març amb un taller de poemes en el Nostre Bar a les 11 del matí i el pregó en la plaça de la Constitució a les 18 hores, que comptarà també amb l'actuació del Cor Polifònic de la Societat Musical d'Alboraia. Els poemes es penjaran el dia 12 de maig als balcons del municipi.

  Així mateix, el dia 15, les escoles recorreran els carrers de la localitat “sembrant” poemes en els testos del poble de 9.30 a 12 hores, i a la vesprada, a les 19 hores, tindrà lloc una 'jam' poètica en el Nostre Bar.

  Posteriorment, el dissabte 18 de maig es farà un sopar a les 21 hores a la plaça de la Constitució, seguida d'una lectura de poemes i micròfon obert.

  La setmana finalitzarà el diumenge 19 de maig amb un esmorzar de tancament a les 10.30 seguit d'una performance i una actuació del Cor de l'UTEM en la qual xiquetes i xiquets de l'escola cantaran amb veïns i veïnes d'Alboraia.

  L'esdeveniment està organitzat per l'Associació de Veïns del Centre Històric d'Alboraia i col·labora l'Ajuntament del municipi. Aquells i aquelles que desitgen participar en aquesta edició de 'Sembrant Poesia' hauran de registrar el seu poema i balcó en la web www.sembrantpoesia.com.

  Pujar