Castellano

El periodista esportiu, Fran Guaita, presenta en Ràdio Sol Albal "Libre", la biografia de l'exvalencianista Ricardo Arias

El periodista esportiu, Fran Guaita, presenta en Ràdio Sol Albal "Libre", la biografia de l'exvalencianista Ricardo Arias
  • La publicació, d'Editorial Sargantana, ja va per la segona edició

El cap d'esports de Ràdio Valencia-Cadena Ser, Fran Guaita, va passar anit pels estudis de l'emissora municipal d'Albal, Ràdio Sol, per a participar al programa "Mundo Mestalla" conduït per Cristian Jiménez. Va vindre a presentar "Libre", la biografia novel·ladada dedicada a la figura de l'exjugador valencianista, Ricardo Arias, també conegut con "el xiquet de Catarroja", que segons va dir ahir l'autor a la ràdio, "té una vida de pel·lícula". Fran Guaita es va mostrar orgullós d'haver posat sobre paper a una figura del futbol convertida en llegenda, al que considera, "un líder, un jugador elegant i lliure, una persona de bon cor".

El regidor d'Esports, Tino Moreno, va donar la benvinguda al periodista aldaier, al qual va donar les gràcies pel seu pas per Albal i el va desitjar sort amb el llibre que va per la segona edició i que ha confiat en l'editorial Sargantana.

La professió de Fran Guaita ha estat majoritàriament vinculada a les ones hertzianes. El jove periodista va començar a formar-se a l'emissora municipal del seu poble natal, Aldaia Ràdio, on va fornar part del programa "La Bombonera" dirigit pel periodista també aldaier, Jordi Sanchis. És per això que anit va posar en valor el treball que desenvolupen, des de fa molts anys, les ràdios públiques que conformen la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes (XEMV), de les quals ell ha estat una figura destacada.

Pujar