Castellano

Despedida de la legislatura de Ramón Marí, alcalde en funciones Ayuntamiento de Albal

Despedida de la legislatura de Ramón Marí, alcalde en funciones Ayuntamiento de Albal
  MÉS FOTOS
  Despedida de la legislatura de Ramón Marí, alcalde en funciones Ayuntamiento de Albal - (foto 2)
  Despedida de la legislatura de Ramón Marí, alcalde en funciones Ayuntamiento de Albal - (foto 3)

  Encara que el destí polític de l'Ajuntament d'Albal estarà en l'aire [previsiblement] fins a la la seua constitució, en el ple del dissabte 17 [12 hores], que serà retransmés és streaming per les xarxes socials municipals del consistori, l'alcalde [en funcions] Ramón Marí, ha començat a preparar el seu particular comiat.

  Hui ha publicat un primer adeu en les xarxes socials municipals, amb una foto de l'última Junta de Govern Local celebrada ahir on ha subratllat la duresa d'una última legislatura marcada per la pandèmia i la inflació.

  "Ahir vam celebrar la darrera Junta de Govern Local de la legislatura al consistori on, cada principi de setmana, s'hem reunit. Hem segut un equip mestís i conciliador, que ha treballat en els anys més durs de la democràcia; per la pandèmia, la policrisi i una inflació molt greu.
  Passe el que passe proper dissabte al Plenari de Constitució del nou Ajuntament, ha estat un plaer compartir govern amb este grup de dones i homes excel•lent que, amb encerts i errades, ha procurat la felicitat i el benestar d'Albal".

  De la plantilla municipal se despedirá este viernes 16, a las 12:00 horas, en el salón de plenos. Hoy ha enviado un correo masivo a todas y todos para convocarlos, avanzando el agradecimiento y su papel esencial para hacer de Albal una mejor ciudad.

  "Com sabeu, este pròxim 17 de juny celebrarem el plenari de constitució del nou Ajuntament. Tot i que els socialistes d’Albal hem estat la força més votada en les darreres eleccions municipals, el futur polític d’Albal està en l’aire fins al ple d’este dissabte a migdia.

  És per este motiu que arriba el moment del meu comiat, de l’adeu del grup de persones que, amb encerts i errades, hem treballat al capdavant del consistori durant 20 anys i cinc legislatures. No hem estat a soles, hem comptant amb un equip humà, de dones i homes que, ens han/heu ajudat a desenvolupar els nostres projectes i idees amb les quals hem tractat de garantir el benestar ciutadà, protegint-la i fent-la més feliç.

  Ser l’alcalde d’Albal ha estat una experiència enriquidora que ha marcat la meua vida pública i privada, la qual he disfrutat però que ha llevat molt de temps a la meua familia. Tot i això he segut molt feliç i ells també perque m’han vist feliç. Ho tornaria a fer i, la meua dona i fills tornarien a donar-me el seu suport, com ara estan fent. Sense el vostre treball i aportacions no haguera estat possible, juntament amb el dels regidors i regidores dels meus diferents governs i de les corporacions. M’agradaria poder elevar-vos este agraïment i respecte, de manera col·lectiva, és per això que vos convoque este divendres 16 de juny (12 hores), al saló de plens de l’Ajuntament".

  Pujar