Castellano

Ciutadans Albal titlla de “fracàs” la gestió del PSOE després de la sentència que condemna a l'Ajuntament a pagar 190.000 euros

Ciutadans Albal titlla de “fracàs” la gestió del PSOE després de la sentència que condemna a l'Ajuntament a pagar 190.000 euros

  El portaveu de Ciutadans (Cs) d'Albal, Rafael Rodríguez ha titllat de “fracàs” la gestió del PSOE després de la sentència que condemna a l'Ajuntament a pagar 190.000 euros a l'empresa concessionària del poliesportiu Santa Ana.

  Per a Rodríguez “aquesta sentència demostra que la política d'externalització del socialista Ramón Marí perjudica el municipi”. “Ja ho vam veure quan l'Ajuntament va haver d'assumir tota la reforma integral del poliesportiu, que va costar 500.000 euros, o la posició de la gespa del camp de futbol”, ha destacat.

  En aquest sentit, el regidor de la formació taronja ha criticat que “és una suma constant de despesa imprevista". “A això cal afegir les pèrdues provocades per no presentar al cobrament a les empreses concessionàries l'IBI de les instal·lacions que ocupen", ha concretat Rodríguez qui també ha explicat que “l'Ajuntament ha pogut recuperar part d'aquest ingrés perquè Ciutadans va reclamar que es cobrara aqueix impost a les adjudicatàries tal com estableix la llei”.
  Igualment, l'edil de Cs ha lamentat que “en l'altre poliesportiu amb gestió externa, La Balaguera, l'empresa haja presentat un concurs de creditors, que suposarà el tancament, la pèrdua de llocs de treball i perjudici per als veïns".

  Segons Rodríguez, “aquesta mala gestió també repercuteix negativament en la qualitat del servei que es presta”. Per això, ha defensat, “la política d'externalització de Marí li ix molt cara a Albal”. “Hauria de rectificar, no és suficient recórrer la sentència condemnatòria”, ha conclòs.

  Pujar