elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alazne Julliet Lluc Valdez, alumna de 1n d’ESO a Massanassa, guanya el concurs ‘Què és un rei per a tu?’ a la Comunitat Valenciana

Alazne Julliet Lluc Valdez, alumna de 1n d’ESO a Massanassa, guanya el concurs ‘Què és un rei per a tu?’ a la Comunitat Valenciana
  • El conseller d’Educació ha assistit a l’entrega dels premis de la 43a edició del concurs

  • La guanyadora representarà la Comunitat Valenciana en l’audiència amb el rei Felip VI

  • A l’acte han assistit els 40 finalistes, dels quals 8 alumnes són d’Alacant, 23 de València i 9 de Castelló

MÉS FOTOS
Alazne Julliet Lluc Valdez, alumna de 1n d’ESO a Massanassa, guanya el concurs ‘Què és un rei per a tu?’ a la Comunitat Valenciana - (foto 2)

El conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha assistit este dilluns a l’entrega dels premis de la 43a edició del concurs ‘Què és un rei per a tu?’, en el qual s’ha alçat guanyadora de la Comunitat Valenciana l’alumna de 1n d’ESO del Col·legi San José, San Andrés i San Benito de Massanassa, Alazne Julliet Lluc Valdez.

L’alumna guanyadora representarà la Comunitat Valenciana en l’audiència privada que el rei Felip VI oferirà als 20 escolars guanyadors. Allí, Alazne Julliet Lluc Valdez mostrarà al monarca la seua original obra de teatre amb titelles en la qual imagina com es viurien els moments anteriors a la majoria d’edat i jura de la Constitució la princesa Elionor.

El conseller d’Educació ha destacat “l’esforç i mèrit de tots els participants en este concurs. Heu representat, amb frescor, creativitat i amb respecte, allò que us han transmés sobre la figura del màxim representant de tots els espanyols”.

Així mateix, José Antonio Rovira ha animat a tots els jóvens “a continuar aprenent, a continuar demostrant les vostres iniciatives personals, a continuar explorant tot allò que definirà els vostres desitjos o vocació professional”.

A l’acte d’entrega han assistit els 40 alumnes finalistes, triats entre 601 treballs presentats. En concret, han resultat finalistes 8 alumnes d’Alacant, 23 de València i 9 de Castelló que pertanyen, respectivament, a 5 col·legis d’Alacant, 13 de València i 5 de Castelló.

Pujar