elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat Popular d'Alaquàs UNPÀS celebra l'acte de clausura del curs 2022-2023

La Universitat Popular d'Alaquàs UNPÀS celebra l'acte de clausura del curs 2022-2023
  • Un total de 548 alumnes han format part aquest any d'aquest servei municipal creat per l'Ajuntament d'Alaquàs per a donar resposta a les demandes i necessitats educatives i culturals de la població adulta

MÉS FOTOS
La Universitat Popular d'Alaquàs UNPÀS celebra l'acte de clausura del curs 2022-2023 - (foto 2)
La Universitat Popular d'Alaquàs UNPÀS celebra l'acte de clausura del curs 2022-2023 - (foto 3)
La Universitat Popular d'Alaquàs UNPÀS celebra l'acte de clausura del curs 2022-2023 - (foto 4)
La Universitat Popular d'Alaquàs UNPÀS celebra l'acte de clausura del curs 2022-2023 - (foto 5)

La Universitat Popular d'Alaquàs UNPÀS va celebrar el dilluns 19 de juny la clausura del curs 2022-2023. L’acte es va celebrar al Castell d'Alaquàs amb gran èxit de participación i en ell van estar presents l'Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura, les Regidores de l’Ajuntament d’Alaquàs Marian Espert i Sandra Conde, la directora de la Universitat Popular, Cefe Marcos, l'equip docent i l'alumnat.

L'acte va comptar amb la representació teatral: «Els signes de puntuació» escrita per Pilar Segòvia i duta a terme per alumnat de la Universitat. A continuació es va homenatjar l’alumna més veterana, Antonia Gonzalez de 95 anys i va finalitzar amb l'actuació del Cor del Castell dirigit per Mª Angeles Domingo.

La Universitat Popular d'Alaquàs va nàixer en el curs 2019-2020 com una aposta de l'Ajuntament d'Alaquàs per a donar resposta a les demandes i necessitats educatives i culturals de la població adulta i amb l'objectiu de proporcionar un desenvolupament integral a totes les persones interessades.

Està dirigida a persones majors de 18 anys i en ella s'ofereix una programació molt variada en educació no reglada. La Universitat ha comptat enguany amb un total de 548 persones matriculades i 33 tallers formatius dels quals 31 han estat impartits per professorat municipal i 2 per persones col·laboradores amb la Universitat: Enric Parreño per al taller de Música i Enric Juan Redal per al Seminari d'Història Local. Tots els tallers estan articulats en diferents tipus de matèries: cursos d'inclusió ciutadana, tallers de comunicació digital i ús del mòbil, tallers de llengües, taller de gramàtica i ortografia, tallers de salut, benestar i envelliment actiu, estimulació cognitiva, agilitat mental, psicologia, nutrició i salut, benestar emocional, taller d'entenent la música i el seminari d'història local d'Alaquàs.

Enguany s'ha continuat amb el Club de Lectura Unpàs amb la participación de 45 persones. Cal destacar també l’AULA MENTOR que es va posar en marxa aquest curs i permet als majors de 18 anys realitzar cursos a distància de l'oferta que ofereix el Ministeri d'Educació, per a actualitzar-se tant a nivell laboral com a nivell personal.

Pujar