elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 234 xiquetes, xiquets i joves participen en els diferents Campus Esportius d'Alaquàs

Un total de 234 xiquetes, xiquets i joves participen en els diferents Campus Esportius d'Alaquàs
  • Bàsquet, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, patinatge, triatló i tenis són les modalitats esportives que es poden practicar en aquests campus organitzats durant el mes de juliol

Un total de 234 xiquetes, xiquets i joves estan participant en els diferents campus que organitzen els clubs esportius amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs per al mes de juliol. Es tracta d’un programa d’activitats lúdiques i esportives que tenen com a principal objectiu que les persones participants gaudeixquen del seu temps lliure d’una manera activa i divertida, aprenguen i experimenten i sobretot continuen practicant el seu esport preferit.

Tots els campus han tingut enguany una gran acceptació. El campus de bàsquet organitzat pel Club Sportiu-Xe compta amb 31 xiquetes i xiquets,  el de futbol ha sigut organitzat per l’Associació de Futbolistes València CF i compta amb 70 xiquetes i xiquets i el de futbol sala està organitzat per Alaquàs Futsal amb 45 participants. El Club de Gimnàstica Rítmica d’Alaquàs ha posat en marxa el seu campus també amb 44 persones participants i el Club Patinatge Artístic Arabesco té 12 esportistes amants d’aquesta modalitat. El CT Triculpelat Alaquàs s’ha estrenat enguany en el campus amb 11 xiquetes i xiquets i el GRD atmósfera Sport Royal Racket compta amb 21 esportistes.

Els campus ofereixen l’ambient més idoni per gaudir del temps lliure alhora que practiquen esport sota una dinàmica basada en el respecte, la igualtat, l’esforç i la superació. Totes les activitats es realitzen en les diferents instal·lacions esportives municipals i compten a més amb la possibilitat de gaudir de la piscina municipal d’estiu.

Pujar