7 de desembre de 2019 7/12/19

Un total de set joves participaran durant aquest mes d'abril en diversos proyectes d'intercanvi

Un total de set joves participaran durant aquest mes d'abril en diversos proyectes d'intercanvi - (foto 1)

  Alaquàs és un dels municipis de la comarca més actius pel que respecta a polítiques d'intercanvi europeu. L'Ajuntament d'Alaquàs, a través de la seua Oficina Eurodesk, forma part del programa Erasmus Plus de la Unió Europea, una de les accions estratègiques per fomentar la igualtat d'oportunitats entres els joves europeus.

  Gràcies a esta iniciativa, un total de set joves d'Alaquàs formaran part durant aquest mes d'abril de diversos projectes europeus. L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i la Regidora de Projectes Europeus, Diana Muñoz, han rebut estos joves per tal d'acomiadar-los i conèixer la seua experiència.

  Els joves Andrea Muñoz, Lucía Pérez, Marta Navarro i Vicente Pallardó viatjaran a Grenoble (França) entre els dies 16 i 23 d'abril. Al país francés es trobaran amb joves de Macedònia, Romania, EStònia i França. L'intercanvi se centrarà en diferents tipus d'auto-expressió a través d'activitats artístiques. El programa s'equilibrarà entre les activitats interactives que permeten la plutja d'idees, la discussió, la reflexió i les activitats formatives per abordar els temes a través de diferents mitjans d'expressió.

  Per la seua banda, Esteban Segura i Dani assistiran a un seminari formatiu en la ciutat de Nasutow (Polònia) del 19 al 27 d'abril. Allí estaran amb gent de Macedònia, Eslovènia, Romania, Turquia, Regne Unit, Itàlia i Hongria. Tractaran la problemàtica d'atur juvenil a la Unió Europea i treballaran algunes ferramentes per a combatir-les des dels centres juvenils.

  D'altra banda, la jove Laura Cifuentes ha començat hui un curs de formació sobre ferramentes de gestió del programa Erasmus Plus a Màlaga.

  L'Ajuntament de Alaquàs convida tots els joves del poble a viure una gran experiència com és la de viatjar i descobrir altres cultures europees. Tota la informació sobre subvencions i projectes europeus està disponible a l'Oficina Eurodesk del municipi (Av. Blasco Ibáñez, 57).

  ocultar
  Un total de set joves participaran durant aquest mes d'abril en diversos proyectes d'intercanvi
  Pujar