elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Toni Saura presenta l'equip amb el qual continuarà transformant Alaquàs

Toni Saura presenta l'equip amb el qual continuarà transformant Alaquàs
  • "Hem complert la nostra paraula i volem continuar fent-ho per a construir el futur que el nostre poble mereix"

El PSPV d'Alaquàs va celebrar divendres passat 21 d'abril el seu acte de presentació de candidatura, un dia que no va ser triat a l'atzar i que coincideix amb una de les dates més importants per a la història del municipi: el 105 aniversari del Castell Palau. Una data carregada de simbolisme, ja que els
alaquasers i alaquaseres de l'època es van mobilitzar per aconseguir que fos declarat monument històric, evitant la seua desaparició i aconseguint que, encara avui, el Castell siga, tal com va manifestar Toni Saura, cap de llista, "un espai al servei de la cultura i de l'educació, un espai de llibertat".

L'acte celebrat en l’Auditori Nou abarrotat per personalitats de tots els àmbits i col·lectius de la localitat, simpatitzants i veïns i veïnes, va comptar a més, amb la presència i les intervencions de Rebeca Torró, consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i Carlos Fernández Bielsa, alcalde de Mislata, secretari general del PSPV-PSOE. Tots dos van fer valdre la transformació que ha viscut Alaquàs en mans del govern socialista i van donar suport al projecte de futur de Saura per al municipi.

A més, la consellera va fer un anunci que suposarà un gran avanç en mobilitat per als veïns i veïnes de la localitat: l'arribada del metro a la localitat. Una mesura que, després d'anys de reivindicacions, ha estat possible gràcies a les aliances creades amb les alcaldies afectades.

Abans de donar pas a una emotiva presentació de totes les persones que formen part de la candidatura, Toni Saura, recordava, emocionat, com han estat aquests quatre anys de legislatura: "Hem complit la nostra paraula. Hem complit gràcies a la vostra confiança i a uns resultats econòmics que han estat els millors en 15 anys, demostrant que podíem millorar econòmicament sense haver de renunciar a serveis ni inversions". En el seu discurs, el cap de llista, va dibuixar les línies clau que ha seguit i que seguirà el seu projecte "Per Alaquàs".

Entre les propostes de futur, Saura va destacar el seu compromís continuar recuperant el patrimoni per fer valdre el Forn de la senyoria, l'edifici més antic d'Alaquàs, la seua aposta perquè la ciutadania puga gaudir de més zones verdes amb la creació de zones enjardinades per tot el municipi i la creació de la cafeteria del Parc De la Sequieta o la millora de l'accés a la sanitat pública amb l'ampliació del Centre de Salut, actuació que ja és imminent amb la posada en marxa de les obres a principis d'estiu. El candidat socialista també té previst seguir amb el desenvolupament del sòl industrial implantant noves empreses amb l'objectiu de crear ocupació i atreure empreses d'energia neta.

D'aquesta manera, Saura, es va mostrar il·lusionat per aconseguir seguir al capdavant de l'Ajuntament d'Alaquàs al costat d'un equip que revalida a la gran majoria de les persones que l'integren i que han demostrat ser aval de bona gestió, a més d'incloure noves cares joves molt lligades a la vida associativa i cultural del municipi. L'actual alcalde de la localitat va manifestar: "Quatre anys després seguisc amb la mateixa il·lusió, les mateixes ganes de treballar i la mateixa força per a continuar sent el vostre alcalde i continuar transformant Alaquàs".

Pujar