elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Toni Saura és investit alcalde d'Alaquàs per la nova corporació municipal

Toni Saura és investit alcalde d'Alaquàs per la nova corporació municipal
  • El Castell d'Alaquàs acull l'acte d'investidura de l'Alcalde d'Alaquàs

MÉS FOTOS
Toni Saura és investit alcalde d'Alaquàs per la nova corporació municipal - (foto 2)
Toni Saura és investit alcalde d'Alaquàs per la nova corporació municipal - (foto 3)
Toni Saura és investit alcalde d'Alaquàs per la nova corporació municipal - (foto 4)

Hui dissabte 17 de juny s’ha celebtrat al Claustre del Castell d'Alaquàs el Ple de Constitució de la Corporació Municipal d'Alaquàs. En l'acte, Toni Saura ha sigut investit Alcalde d'Alaquàs. Amb 10 vots a favor per part del PSPV-PSOE, 6 vots per a Vicent Cervera Chust del PP, 3 per a Jesús Vicente Taberner Andrés de VOX i 2 abstencions de COMPROMÍS, el candidat pel PSPV-PSOE a l'Alcaldia d'Alaquàs revalida el càrrec que va obtindre en les eleccions de 2019.

En primer lloc, s'ha constituït la Mesa d'Edat per a la posterior elecció, composada per la persona de major edat,  Jesús Vicente Taberner Andrés i la persona de menor edat, Maria del Carmen Cabañero Moreno. Posteriorment han estat cridats els 21 regidors i regidores que formen part de la Corporació Municipal de Alaquàs per a procedir a la votació i posterior elecció del nou Alcalde.

Després de l'escrutini realitzat per part de la Mesa d'Edat, s'ha procedit a la proclamació de l'Alcalde, que ha acceptat i promès el càrrec davant la Corporació Municipal. A continuació, Toni Saura ha rebut vara de comandament com a símbol de les potestats que li seran conferides en l'acte.

A partir d'aquest moment, l'Alcalde ha passat a presidir i ocupar la Presidència de la Mesa i s’ha obert un torn d’intervencions per part dels caps de llista.

Ha tancat l’acte el nou Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, que ha agraït el recolzament de totes i tots els veïns d'Alaquàs obtingut a les urnes i s’ha compromés a treballar amb dedicació i constància per Alaquàs. En el seu discurs ha destacat les grans línies que marcaran l’acció del nou govern municipal i ha realitzat una invitació a la resta de formacions amb representació en la nova Corporació Municipal perquè se sumen a treballar pel bé comú dels veïns i veïnes d'Alaquàs.

La sessió Plenària ha sigut retransmesa en directe a través del canal de Plens de l'Ajuntament d'Alaquàs i ha comptat amb traducció a la llengua de signes.

Pujar