2 de desembre de 2020 2/12/20

S'obrin les inscripcions per a la gran festa infantil de Festes Majors

S'obrin les inscripcions per a la gran festa infantil de Festes Majors - (foto 1)
  • La II Gimcana Medieval, dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys, tindrà lloc el pròxim 1 de setembre

Per segon any, l'Ajuntament d'Alaquàs ha organitzat una Gimcana Medieval perquè els xiquets i xiquetes del municipi d'entre 6 i 12 anys gaudeixen de les Festes Majors amb tot tipus d'activitats. El termini d'inscripció s'obri el dilluns 22 d’agost i finalitzarà el 31 d'agost. Aquells que vulguen participar hauran d'acudir un d'aquests dies a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament entre les 9 i 14 hores. La festa se celebrarà l'1 de setembre a partir de les 18:30 hores a la Plaça de la Constitució i els participants hauran d'estar una hora abans per acreditar-se.

La Gimcana Medieval constarà de diferents proves que caldrà realitzar sense un ordre determinat i que seran supervisades en tot moment per educadors. L'activitat es durà a terme en un espai obert i serà responsabilitat de les famílies el control dels xiquets i xiquetes.

Els requisits per a la participació són: complir amb la franja d'edat establerta, haver realitzat la inscripció i lliurar emplenat al començament de la gimcana el qüestionari que es donarà el dia de la inscripció.

Hi ha una inscripció màxima de 250 participants i tots ells rebran un obsequi. Es farà un sorteig de 25 lots de material escolar entre els quals finalitzen la gimcana. Tant el sorteig com el lliurament del material es realitzarà durant la representació teatral Trasgos, que començarà a les 19:30 hores.

Per obtenir més informació es poden consultar les bases del concurs, que es troben publicades a la pàgina web de l'Ajuntament d'Alaquàs i en el llibre de festes majors.

Pujar