elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ruth Maya Redondo y Andrea Pla Constancio són proclamades com a Falleres Majors d'Alaquàs per a l'any 2023

Ruth Maya Redondo y Andrea Pla Constancio són proclamades com a Falleres Majors d'Alaquàs per a l'any 2023
  • L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura va donar lectura a l’acta de proclamació de les noves representants falleres

MÉS FOTOS
Ruth Maya Redondo y Andrea Pla Constancio són proclamades com a Falleres Majors d'Alaquàs per a l'any 2023 - (foto 2)
Ruth Maya Redondo y Andrea Pla Constancio són proclamades com a Falleres Majors d'Alaquàs per a l'any 2023 - (foto 3)
Ruth Maya Redondo y Andrea Pla Constancio són proclamades com a Falleres Majors d'Alaquàs per a l'any 2023 - (foto 4)

Ruth Maya Redondo i Andrea Pla Constancio van ser proclamades el passat diumenge 4 de juny com a les màximes representats de les falles d’Alaquàs per a l’exercici 2024. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Alejandro Ramos, el president executiu de Junta Local Fallera, Paco Medina, les Falleres Majors d’Alaquàs de l’any 2023, Vera Martínez Silla i Carolina Sanchis Mengod, la Junta Local Fallera i les i els representants de les onze comissions del municipi.

L’acte es va iniciar amb la lectura de l’acta de proclamació a càrrec de l’Alcalde d’Alaquàs i la posterior entrada al claustre del Castell de les màximes representants. A continuació, el primer edil va intervindre per a felicitar les noves Falleres Majors: “enguany teniu l’oportunitat de representar la festa amb orgull i responsabilitat. Vosaltres sou l’exemple de l’eternitat de les falles, teniu la missió d’explicar al món aquestes festes amb la companyia de les Falles d’Alaquàs, la Junta local Fallera i l’Ajuntament d’Alaquàs”.

A continuació, van ser les Falleres Majors d’Alaquàs les encarregades de dirigir-se al públic. “Gràcies Alaquàs per acompanyar-nos en l’inici de la nostra història, el somni de qualsevol fallera. Representaré Alaquàs de la millor de les formes, aprofitant cada moment per a parlar d’Alaquàs, la seua història i les seues tradicions. Gràcies a tots per viure i sentir les falles tan de prop”, va destacar la Fallera Major Infantil. Després, la Fallera Major d’Alaquàs va oferir unes paraules d’agraïment: “hui amb tota la il·lusió als nostres cors, vull agrair al poble d’Alaquàs aquesta oportunitat. M’agradaria deixar testimoni de la nostra responsabilitat pequè cada racó de València conega els nostres costums, la nostra tradició i els nostres valors com a  amants incondicionals de la nostra festa. Amb totes i tots gaudirem d’aquest regal que podem anomenar Falles 2024”.

A continuació, Toni Saura va lliurar a les Falleres Majors les Joies de Junta Local Fallera, atribut que les acredita com a les màximes representants per a les Falles 2024.

El Regidor de Falles, Alejandro Ramos, van ser l’encarregat de tancar l’acte amb un emotiu discurs en el qual va desitjar a les noves representants “la millor de les felicitats” i les va animar a compartir i gaudir cada acte de les Falles 2024. Va desitjar al col·lectiu faller que continue gaudint del millor que té aquesta festa: “la gent d’Alaquàs”. “Aquest poble, obert a la participació, a la cultura i a les tradicions està desitjant que el passegeu amb la nostra indumentària al pas de la músca valenciana. Hui la gent d’Alaquàs està desitjosa de continuar escrivint història i és l’hora de viure-la al carrer”. En l’acte, es va agrair públicament el treball desenvolupat pel Regidor durant aquests anys.

Pujar