elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ruth Maya Redondo i Andrea Pla Constancio són elegides Falleres Majors d’Alaquàs per a l’any 2024

Ruth Maya Redondo i Andrea Pla Constancio són elegides Falleres Majors d’Alaquàs per a l’any 2024
  • L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, i el Regidor de Falles, Alejandro Ramos, fan pública l’acta d’elecció de les noves representants falleres

MÉS FOTOS
Ruth Maya Redondo i Andrea Pla Constancio són elegides Falleres Majors d’Alaquàs per a l’any 2024 - (foto 2)

Ruth Maya Redondo i Andrea Pla Constancio seran les màximes representats de les falles d’Alaquàs per a l’exercici 2024. Així es va donar a conèixer el diumenge 23 d’abril en l’acte oficial d’Elecció de les Falleres Majors d’Alaquàs celebrat al Castell d’Alaquàs.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, i el Regidor de Falles, Alejandro Ramos, van ser els encarregats de donar lectura a l’acta. L’acte va comptar amb la presència de les Falleres Majors d’Alaquàs de l’any 2023, Vera Martínez Silla i Carolina Sanchis Mengod, la Junta Local Fallera i les i els representants de les onze comissions del municipi.

A les proves del procés de selecció per a elegir a la Fallera Major Infantil es van presentar tres candidates: Ruth Maya Redondo, Aitana Palomares Madrid i Valeria López Belinchón. El diumenge pel matí començaren les proves per a les candidates, que es van sotmetre a una entrevista personal i un simulacre de Cridà amb el jurat designat per Junta Central Fallera de València. De vesprada, al Castell d’Alaquàs i obert al públic, es va realitzar una doble desfilada amb indumentària valenciana per tal de demostrar la seua gràcia, estil i elegància. Finalment, el jurat va designar com a Fallera Major Infantil d’Alaquàs per al 2024 a Ruth Maya Redondo de la falla Avinguda Vicent Andrés Estellés. La candidata única per a fallera Fallera Major d’Alaquàs va ser Andrea Pla Constancio de la comissió Avinguda Genovés.

Pujar