elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola Municipal de Teatre Joan Alabau celebra el fi de curs 2021-2022 a l'Auditori Nou d'Alaquàs

L'Escola Municipal de Teatre Joan Alabau celebra el fi de curs 2021-2022 a l'Auditori Nou d'Alaquàs

  L'Alcalde del municipi Toni Saura, el regidor de Cultura Fran Evangelista i els coordinadors de l'Escola Ernest Sendín i Fran Dawoud van fer entrega dels diplomes per reconèixer el treball, esforç i dedicació de l'alumnat

  L’alumnat que conforma els cinc grups de l’Escola Municipal de Teatre Joan Alabau acomiadava ahir dilluns 27 de juny el curs 2021-2022 a l’Auditori Nou d’Alaquàs i ho feia acompanyat d’un nombrós públic.

  Els grups de Formació I i II van ser enguany els encarregats d’introduir la gala amb un Matx d'Imprivisació amb el qual van convidar al públic assistent a sumar-se activament aportant les seues votacions. Una magnífica intervenció que va donar pas al lliurament dels diplomes de la mà de l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, el regidor de Cultura Fran Evangelista i els coordinador de l'Escola Ernest Sendín i Fran Dawoud. Amb un merescut aplaudiment i posant en relleu el treball, l’esforç i dedicació de l’alumnat de l’Escola vam tancar la jornada amb una foto en equip.

  A més a més vam recordar les jornades prèvies a les quals hem pogut gaudir de les representacions teatrals de fi de curs protagonitzades per l’alumnat. Un cicle que iniciava el Grup Escoleta el passat diumenge 22 de maig amb l’obra ‘TEBEOS’. Diumenge 29 de maig li va tocar el torn al Grup d’Iniciació que va pujar a l’escenari de l’Auditori Nou per oferir la representació que duia per nom ‘ROBERT I JULIETA’.

  De la mà del Grup Incloent vam poder gaudir de l’obra NÁUFRAGOS diumenge 5 de juny i de ‘ROMEO Y JULIETA’ amb el Grup Formació I el diumenge 12 de juny. L’obra FLYING CIRCUS representada pel Grup Formació II el passat diumenge 19 de juny posava fi a aquest bon grapat d’obres que posen novament en relleu el gran treball que es realitzat a l’Escola.

  Pujar