elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alaquàs contracta deu noves persones treballadores a través del programa EMCORP 2020

L’Ajuntament d’Alaquàs contracta deu noves persones treballadores a través del programa EMCORP 2020

    Aquesta setmana s’han incorporat a l’Ajuntament d’Alaquàs deu noves persones treballadores a través del programa Emcorp 2020 subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) dependent de la Conselleria de Treball. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, les va rebre al Saló de Plens de l’Ajuntament el passat divendres per tal de donar-los la benvinguda i felicitar-los per aquesta oportunitat laboral.

    Les noves persones contractades prestaran els seus serveis en l`Àrea municipal d’Urbanisme i Medi Ambient i treballaran concretament en el Pla de Manteniment d’Edificis Públics, Jardins i Zones Verdes del municipi. La persona técnica de medi ambient realitzarà treballs relacionats amb la gestió de residus. Una oportunitat de reinserció laboral que les permetrà a més aprendre un nou ofici o completar el seu currículum professional.

    Per a la contractació d’aquestes persones, l’Ajuntament d’Alaquàs s’ahdereix un any més a aquest programa i ha rebut un total de 91.621,51 euros. Emcorp és un programa de treball d’iniciativa social que promou la reinserció laboral amb la contractació de persones en situació d’atur i d’almenys 30 anys amb col·laboració amb les corporacions locals per a la realització d’obres i serveis d’interès general. Està subvencionat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA).

     

    Pujar