elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

32 joves comencen les seues pràctiques a l´Ajuntament d´Alaquàs

32 joves comencen les seues pràctiques a l´Ajuntament d´Alaquàs
  • Amb el programa ''La Dipu te Beca'', els participants es formaran durant aquest estiu als diferents departaments del Consistori

MÉS FOTOS
32 joves comencen les seues pràctiques a l´Ajuntament d´Alaquàs - (foto 2)
32 joves comencen les seues pràctiques a l´Ajuntament d´Alaquàs - (foto 3)

32 joves de diferents especialitats formatives ja han començat les seues pràctiques a l’Ajuntament d’Alaquàs en una nova edició del programa ‘’La Dipu te Beca’’. Al Saló de Plens del Consistori els esperaven l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura Martín, junt al regidor de Cultura Fran Evangelista i la regidora de Recursos Humans Elena Álamo per donar-los la benvinguda ,i a més, explicar-los de primera mà el funcionament d’aquest programa. També van assistir a la cita els seus nous tutors i tutores durant els mesos d’estiu.

Per a l’elecció dels estudiants s’ha tingut en compte: els mèrits acadèmics, la situació socioeconòmica familiar i les necessitats dels diferents departaments del Consistori. Els i les participant treballaran quatre hores diàries i rebran un salari de 500 € mensuals realitzant tasques relacionades amb el seu perfil professional.

Durant la cita, tal i com va destacar Toni Saura ’’la formació es un dels eixos fonamentals en les polítiques municipals, i aquesta iniciativa suposa una clara oportunitat per a que els joves puguen apropar-se al món laboral”.

Pujar