elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor un fugitiu després de caure des d'un cinquè pis durant una persecució policial per les teulades d'Alaquàs

Mor un fugitiu després de caure des d'un cinquè pis durant una persecució policial per les teulades d'Alaquàs
  • L'home havia estat denunciat per un presumpte cas de violència de gènere i va fugir dels agents quan van anar al domicili

Un home de 44 anys ha mort aquesta nit a Alaquàs al caure des de la terrassa d'un cinquè pis quan fugia de la policia després d'haver estat denunciat per un presumpte cas de violència de gènere. Quan la policia va anar al domicili des del qual es va rebre l'avís, el presumpte agressor havia fugit i va anar saltant de teulada a teulada fins que va caure en un d'aquests salts i va morir a l'acte.

Segons han explicat fonts de la Policia Nacional a elperiodic.com, els fets van tenir lloc cap a les nou de la nit a la localitat valenciana d'Alaquàs, quan es va rebre un avís el 091 que s'havia produït una agressió per part d'un home a la seua parella. Quan els policies van anar al lloc, es van trobar la dona al carrer molt nerviós, explicant que la seua parella era al domicili.

Els agents van pujar a la vivenda i els va obrir un amic del presumpte agressor, explicant-los que havia fugit per les terrasses. És llavors quan es produeix una persecució de pel·lícula per les terrasses de diversos habitatges d'Alaquàs fins que, en un moment donat i després de diversos minuts de persecució, el presumpte agressor es troba amb un mur i decideix saltar-lo malgrat l'arriscat d'aquest moviment ja que es trobaven a una gran altura.

Els policia no van saltar i l'agressor va continuar fugint uns instants fins que en un d'aquells salts va caure al buit des d'una altura d'uns cinc pisos, expliquen aquestes fonts a elperiodic.com. Els agents van intentar reanimar el presumpte agressor, però no van poder fer res per salvar-li la vida. Quan els serveis d'Emergències van anar al lloc dels fets, ja havia mort.

Al lloc dels fets també hi va anar una comitiva judicial i el metge forense, que va procedir a l'alçament del cadàver. La víctima tenia 44 anys, era espanyol i comptava amb nombrosos antecedents policials. En aquesta discussió que li va acabar costant la vida, la dona va denunciar que havien tingut una greu discussió i ell li havia llençat el telèfon.

Pujar