elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club d'Escacs d'Alaquàs acomiada el mes d'agost sumant important èxits esportius

El Club d'Escacs d'Alaquàs acomiada el mes d'agost sumant important èxits esportius
  MÉS FOTOS
  El Club d'Escacs d'Alaquàs acomiada el mes d'agost sumant important èxits esportius - (foto 2)
  El Club d'Escacs d'Alaquàs acomiada el mes d'agost sumant important èxits esportius - (foto 3)

  El club d’Escacs Alaquàs ha viscut un mes d'agost molt actiu, de fet, el passat dia 2 d'agost un total de 5 jugadors del club van participar en el VII Open Internacional València Bressol dels Escacs en La Petxina obtenint com a resultat 2 jugadors classificats com a 2n i 3r en el seu nivell competitiu.

  Del 9 al 13 d'agost, per primera vegada el club va participar en el Campionat d'Espanya de Clubs amb l'equip més jove del torneig, format per dos jugadors adults, dos Sub16 i un sub14, front a molts equips amb grans jugadors titulats, fitxats per a aquest torneig. Es va aconseguir un excel·lent resultat, millorant el rànquing inicial. L'objectiu principal: aprendre i gaudir.

  A més, la setmana del 16 al 22 es va disputar el LIV Open Vila de Mislata un certamen que ha tornat a comptar amb la participació del club d'Escacs d'Alaquàs. 9 jugadors van participar, dels quals 4 van aconseguir premi per la seua actuació, sent Lucas Deusa el millor jugador Sub12 del torneig.

  Recentment dos jugadors Sub16, Alejandro Yuste i Andrés Luque, pendent de rebre el seu títol de “Maestro FIDE”, han participat en el Cto. D'Espanya Absolut, enfrontant-se als millors jugadors d'escacs d'Espanya, obtenint com apunta el club “uns resultats molt bons donada la dificultat pel nivell dels rivals. Una experiència per a no oblidar mai”.

  Pujar