elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Clavarieses de Sant Miquel fan història en les festes majors d'Alaquàs

Les Clavarieses de Sant Miquel fan història en les festes majors d'Alaquàs
  • Per primera vegada a la història del municipi, la clavaria de Sant Miquel ha estat integrada per un grup de xiques

La cordà, la pujà i la tradicional processó han centrat la festivitat de la clavaria de Sant Miquel enguany liderada, per primera vegada a la història del municipi, per un grup de xiques.

L'agenda organitzada per les clavariesses en honor a Sant Miquel començava el dimarts 4 de setembre de nit amb la Pujà i la tradicional Cordà que va comptar amb la participació activa dels Amics de la Cordà d'Alaquàs.

La festivitat va continuar el dimecres 5 de setembre de vesprada amb la tradicional missa a l'Església de la Mare de Déu de l'Olivar, seguida de la solemne processó per l'itinerari interparroquial. En acabar aquest acte, es va disparar un castell de focs d'artifici.

La festa es completà amb altres actes com el correbars celebrat el dijous 6 de setembre junt amb les Festeres d'Alaquàs i les Clavariesses dels Dolors 2018.

Les hem vist participant activament a la festa i rebent un merescut homenatge, el "Coeter d´Honor" de la mà dels Amics de la Cordà que volgueren destacar l'important paper que representa aquest grup de dones al front de la clavaria de Sant Miquel.

 

Pujar