elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023

Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023
  • Es tracta de cinc il.lustracions on es combinen simbologia, colors, sentiments i informació per representar els principals actes fallers que es celebren al nostre municipi

MÉS FOTOS
Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023 - (foto 2)
Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023 - (foto 3)
Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023 - (foto 4)
Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023 - (foto 5)
Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023 - (foto 6)
Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023 - (foto 7)
Alaquàs presenta la nova imatge de les Falles 2023 - (foto 8)

La Sala Xemeneia del Castell d’Alaquàs acollia ahir dimecres 19 d’octubre la presentació oficial de la nova imatge per a les Falles d’Alaquàs 2023. Un treball gràfic que ha sigut elaborat enguany per la dissenyadora  local Celia García (‘’Celia Garsa Studio’’) amb l’objectiu d’identificar i comunicar els actes més rellevants de les Falles 2023.

L’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, el regidor de Falles Alex Ramos, membres de la corporació municipal, la Junta Local Fallera, Falleres Majors d’Alaquàs i les comissions falleres del municipi assistiren a la cita on es va mostrar tota la cartelleria per a la festa gran del poble.

El públic assistent va poder conèixer de mà de la creadora mateixa els detalls del procés d’elaboració dels cinc cartells on es pot apreciar una clara referència als oficis artesans que fan possible la celebració de la festa fallera. Una recopilació d’imatges pròpies de la festa amb colors vius, il.lustrats u a u mitjançant un procés laboriós i creatiu. Els cartells representen alguns dels actes més representatius de la festa: Falles, Exaltació,  Crida, l’Ofrena i Cremà.

En el seu torn de paraula, el primer edil Toni Saura va voler felicitar la dissenyadora gràfica Celia García per la qualitat i resultat del seu treball. També va destacar ‘’la importància de comptar amb una imatge específica per a aquesta festa Patrimoni de la Humanitat  i, a més a més, per continuar apostant pel treball dels dissenyadors locals.’’ Els cartells els veurem dissabte 22 d’octubre novament en la celebració de l’acte d’Exaltació de les nostres Falleres Majors d’Alaquàs Vera Martínez Silla i Carolina Sanchis Mengod en l’Auditori Nou d’Alaquàs.

Pujar