elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CS Alaquàs presenta al seu candidat, Bernardo Palomares, per a “posar coherència entre la dreta i l'esquerra”

CS Alaquàs presenta al seu candidat, Bernardo Palomares, per a “posar coherència entre la dreta i l'esquerra”
  • Mamen Peris anuncia que la número dos de la llista d'Alaquàs, Mónica Sánchez, anirà també en la candidatura autonòmica de CS

MÉS FOTOS
CS Alaquàs presenta al seu candidat, Bernardo Palomares, per a “posar coherència entre la dreta i l'esquerra” - (foto 2)
CS Alaquàs presenta al seu candidat, Bernardo Palomares, per a “posar coherència entre la dreta i l'esquerra” - (foto 3)

Ciutadans (CS) Alaquàs ha presentat la seua candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig en un acte amb militants, simpatitzants i veïns en la seu municipal del partit. L'alcaldable, Bernardo Palomares, ha destacat que es presenta per a “posar coherència i sentit comú entre la dreta i l'esquerra”. “Hem complit el que vam prometre fa quatre anys i continuarem treballant per a millorar el nostre poble”, ha assegurat.

Entre els assoliments aconseguits gràcies al “ADN liberal progressista, dialogant i negociador”, ha subratllat, “la instal·lació de plaques solars en tots els edificis públics i de rampes a cota 0 en totes les voreres; una subvenció de 3000 euros a l'associació de jubilats; l'exempció del pagament de les terrasses dels bars; l'escomesa de les obres de reparació de clavegueram per a evitar les inundacions, etc.”.

A Palomares li segueix en la llista Mónica Sánchez, qui també formarà part de la candidatura de CS a Les Corts. Així ho ha anunciat la síndica i candidata de CS a la Generalitat, Mamen Peris, qui a més ha lloat a l'alcaldable de CS: "és un orgull presentar a Bernardo, un home valent, treballador, que hui ens presenta una llista a peu de pista, amb persones com ell i com Mónica, a peu de carrer, per a escoltar les persones i donar resposta als problemes reals de la gent".

En aquest sentit, Peris ha posat el focus en dues preocupacions de la ciutadania. D'una banda, ha assegurat, "des de la primera setmana que ocupe el càrrec de presidenta cap persona a Alaquàs pagarà per heretar”. “Ni el PP ni el PSOE han sigut capaços, només els governs en els quals ha estat CS, Madrid, Castella i Lleó o Andalusia ho han fet possible", ha recordat.

D'altra banda, ha fet referència al transport i s'ha preguntat "on està el metro a Alaquàs, veig que no es pot arribar fins ací amb metro”. “Això és el que li importa al tripartit d'esquerres la petjada de carboni”, ha advertit.

Pujar