elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs inicia les Falles 2023 amb la tradicional Crida

Alaquàs inicia les Falles 2023 amb la tradicional Crida
  • Les Falleres Majors d’Alaquàs, Vera Martínez Silla i Carolina Sanchis Mengod conviden a la ciutadania a viure les festes  josefines des del Castell d’Alaquàs

MÉS FOTOS
Alaquàs inicia les Falles 2023 amb la tradicional Crida - (foto 2)
Alaquàs inicia les Falles 2023 amb la tradicional Crida - (foto 3)
Alaquàs inicia les Falles 2023 amb la tradicional Crida - (foto 4)
Alaquàs inicia les Falles 2023 amb la tradicional Crida - (foto 5)

Alaquàs va iniciar ahir diumenge 26 de febrer les Falles amb la tradicional Crida des del Castell d’Alaquàs. Les Falleres Majors de 2023, Vera Martínez Silla i Carolina Sanchis Mengod, acompanyades per l'Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Alejandro Ramos i la presidenta de Junta Local Fallera, July Roselló, van ser les encarregades d'inaugurar les festes falleres.

L'acte va començar amb l'arribada de les Falleres Majors al Castell d’Alaquàs, on estaven congregades les onze comissions falleres així com les veïnes i els veïns d'Alaquàs que es van apropar per a viure el moment. A continuació, van pujar al monument per a pronunicar el seu discurs amb el qual van donar per inaugurades les Falles 2023 i van animar el món faller a viure la festa amb intensitat, responsabilitat i passió per les Falles.

A continuació, la comitiva fallera es va desplaçar fins a l’Auditori Nou per a celebrar l'acte de Pleitesia a les Falleres Majors d'Alaquàs. Un acte ple d'emoció i sentiments amb el qual es donen per iniciades les Falles d’Alaquàs 2023.

Pujar