elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs amplia i millora el Parc de Patinatge d'Alaquàs

Alaquàs amplia i millora el Parc de Patinatge d'Alaquàs
  • L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit en aquesta actuació municipal un total de 40.476 euros

L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 40.476 euros en l’ampliació i millora del parc de patinatge d’Alaquàs, un compromís assumit i consensuat amb la població jove del municipi que fa ús d’aquesta instal·lació municipal per tal de donar resposta a les seues necessitats.

L’actuació ha consistit principalment en l’ampliació dels elements amb què compta el parc amb l’objectiu d’augmentar la versatilitat de la instal·lació. Així, la seua oferta lúdica compta ara amb quatre elements més fabricats en fusta de pi roig: un start box amb calaixos i rail de baixada, un sub box, un quarter pipe i una pirámide amb Vulcano rail.  L’actuació ha contemplat també la reubicació de la resta d’elements existents.

La nova distribució i la dotació de nous elements atorguen més funcionalitat a aquest espai d’oci i esport, més conegut com skateparc per les i els seus aficionats, i contribueixen a la millora de la pràctica d’aquuesta modalitat esportiva en una pista que s’ha convertit en punt de trobada i zona de referència per a València i la comarca.

MÉS FOTOS
Alaquàs amplia i millora el Parc de Patinatge d'Alaquàs - (foto 2)
Alaquàs amplia i millora el Parc de Patinatge d'Alaquàs - (foto 3)
Alaquàs amplia i millora el Parc de Patinatge d'Alaquàs - (foto 4)
Pujar