elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs acomiada les Falleres Majors d’Alaquàs 2023 amb un emotiu acte

Alaquàs acomiada les Falleres Majors d’Alaquàs 2023 amb un emotiu acte
  • El Castell d’Alaquàs acull l’acte de comiat de les màximes representants falleres de l’exercici 2023

MÉS FOTOS
Alaquàs acomiada les Falleres Majors d’Alaquàs 2023 amb un emotiu acte - (foto 2)
Alaquàs acomiada les Falleres Majors d’Alaquàs 2023 amb un emotiu acte - (foto 3)

El diumenge 7 de maig es va celebrar al Castell d’Alaquàs l’Acte de Comiat de les Falleres Majors d’Alaquàs 2023, Vera Martínez Silla i Carolina Sanchis Mengod. Un emotiu acte organitzat per Junta Local Fallera per tal de retre homenatge a les màximes representants i agrair-les el seu esforç i dedicació durant aquest exercici faller. En l’acte van estar l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Alejandro Ramos, la Junta Local Fallera i representants de les onze comissions falleres.

El primer en intervindre va ser l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, que va destacar que “heu demostrat que sou unes grans regines i podeu sentir-vos orgulloses de l’empremta que deixeu al vostre món faller. Estic satisfet amb haver vist brillar els vostres ulls amb intensitat en cada momento que hem compartit”.

A continuació, les màximes representants van imposar un corbatí a l’estendart de la Junta Local Fallera com record del seu regnat. L’acte va continuar amb la intervenció de dos representants infantils i dos majors, que van dedicar unes paraules a Vera i Carolina. A continuació va intervindre July Roselló, presidenta executiva de la Junta Local Fallera de 2017 a 2023 i en últim lloc les protagonistes, que van oferir un emotiu discurs d’acomiadament.

L’act va finalitzar amb la projecció d’un treball audiovisual que recull els millors moments del regnat de les Falleres Majors d’Alaquàs 2023

Pujar