elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 3500 xiquets i xiquetes d'Alaquàs reben les mascaretes higièniques elaborades pel grupo de persones voluntàries

Més de 3500 xiquets i xiquetes d'Alaquàs reben les mascaretes higièniques elaborades pel grupo de persones voluntàries
  • L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat el repartiment aquesta setmana.

MÉS FOTOS
Més de 3500 xiquets i xiquetes d'Alaquàs reben les mascaretes higièniques elaborades pel grupo de persones voluntàries - (foto 2)
Més de 3500 xiquets i xiquetes d'Alaquàs reben les mascaretes higièniques elaborades pel grupo de persones voluntàries - (foto 3)
Més de 3500 xiquets i xiquetes d'Alaquàs reben les mascaretes higièniques elaborades pel grupo de persones voluntàries - (foto 4)

La població infantil ja té en les seues cases les mascaretes higièniques reutilitzables confeccionades pel grup de persones voluntàries. L’Ajuntament d’Alaquàs ha enviat als més de 3500 xiquets i xiquetes, tant empadronats com escolaritzats, una mascareta acompanyada d’una carta personal de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, en la qual se’ls felicita pel seu comportament durant el confinament i se’ls anima a utilitzar-les cada vegada que ixen al carrer.

Les persones que no hagen rebut la mascareta per no trobar-se en casa o que tinguen algun tipus d’incidència amb ella es poden posar en contacte en els números de telèfon: 662 391 716 i 674 276 002.

El repartiment s’ha realitzat aquesta setmana a càrrec del personal de l’empresa pública ALEM. Les mascaretes han sigut elaborades pel grup de voluntàries i voluntaris que des què es va decretar l'estat d'alarma a conseqüència de la crisi sanitària generada pel COVID-19, han estat confeccionant a les seues cases. Coordinats per l'Ajuntament d'Alaquàs i sota les indicacions del Centre de Salut, el voluntariat ha confeccionat un total de 15.000 mascaretes, 4000 d'elles per a la població infantil.

Aquestes mascaretes es van començar a repartir en les primeres setmanes de l'estat d'alarma en el Centre de Salut, residències de majors, farmàcies, supermercats i comerços de caràcter essencial. Posteriorment van ser repartides també en les empreses que reprenien la seua activitat en els polígons del Bovalar i els Mollons. En les últimes setmanes han arribat als establiments de la població que reobrin les seues portes en cada nova fase.

Aquest és el segon repartiment de mascaretes dirigit a la població infantil. El mes d'abril passat, l'Ajuntament d'Alaquàs va distribuir 2.364 mascaretes infantils per als xiquets i xiquetes de fins als 9 anys. Aquestes mascaretes van ser encarregades a través de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

Pujar